
ساری (پانا) – نماینده ولی فقیه در مازندران گفت هر کجا علم و مهارت تلفیق شده و آشتی کنند دورنمای پیشرفت و امید در آنجا بیشتر است، اینکه هنرستانها از فقر هنر رنج میبرند و گویا چندان به فراگیری هنر توجهی نمیکنند باید مورد توجه آموزش و پرورش باشد.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در دیدار با حجت الاسلام عباس نصیری فرد مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، اظهار کرد: از توفیقاتی که دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروی انسانی ماهر و عالم کسب کرده که میتوانند فوری با کمترین هزینه شاغل شوند مایه خوشحالی است.
محمدی لائینی افزود: علم بدون مهارت کارآمد نیست، مهارت بدون علم هم ممکن است یکنواخت بماند که باید با هم تلفیق شوند، بهنظر میرسد که یکی از مسئلههای حوزه تعلیم و تربیت در کشور ما نبود آشتی بین علم و مهارت است.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران تاکید کرد: اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی به مراکز فنی مراجعه میکنند تا مهارت کسب کنند نشانه ضعف است و دانشگاهها نباید نظری محور و کلاس محور باشند، دانشگاه باید در میدان باشد؛ مثلا کلاس دانشگاه کشاورزی باید در مزرعه باشد و غیره، بنابراین وجود چنین دانشگاهی برای کشور میتواند مغتنم باشد.
نماینده مقام معظم رهبری در مازندران یادآور شد: این خبر که جوانان به این نتیجه رسیدند که دانشگاه علمی و کاربردی برایشان مفید است خوشحال کننده بوده و باوری جدید است که باید در وجود جوانان آن را نهادینه کرد، هنوز به نظر میرسد که این دانشگاه شناخته شده نیست از این رو باید تبلیغات بیشتری در معرفی و توفیقات این دانشگاه در رسانهها و فضای مجازی انجام شود.
آیت الله محمد باقر محمدی لائینی با بیان اینکه همکاری دستگاهها نسبت به این دانشگاه میتواند مفید باشد، بیان کرد: اگر این دانشگاه بتواند متناسب با رشتههای خودش پروژه قبول کند بسیار خوب است، همچون دانشگاههای فنی و مهندسی، چرا که وقتی دانشجویان چیزی را بسازند امیدوار خواهند شد.
محمدی لائینی گفت: استفاده از دانش بنیانها توسط دانشگاه برای بهروز شدن و علمیتر شدن آن در کنار استفاده از تجارب موجود در مراکز صنعتی موثر است که شاید اساتید و مهندسین هم قویتر شوند.
محمدی لائینی افزود: تعداد ۷هزار دانشجو در دانشگاه علمی و کاربردی شاید مناسب این استان نیست و میطلبد که تعدادشان بیشتر باشد، اینکه چقدر از ظرفیت دانشجویان در حوزههای کشاوزی استفاده میکنید مهم است، چنانچه مهم است که در حوزه تجارت، بازرگانی و بازار نیز چقدر دانشجوی فعال دارید.
نماینده مقام معظم رهبری در مازندران تاکید کرد: هر کجا علم و مهارت تلفیق شده و آشتی کنند دورنمای پیشرفت و امید در آنجا بیشتر است، باید زمینههای ایجاد چنین دانشگاهها را بیشتر فراهم آوریم و خانوادهها بیشتر با آن آشنا شوند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مسلما دانش آموزان فعال در هنرستانها جامعه هدف شما هستند، اعلام کرد: خود هنرستانها از فقر هنر رنج میبرند و گویا چندان به فراگیری هنر توجهی نمیکنند و گویا هنرآموزی در آن صوری است این نکته باید به آموزش و پرورش انتقال پیدا کند، همچنین اینکه میگویند دانش آموزان ضعیف به سمت و سوی هنرستانها هدایت میشوند که اگر اینطور باشد بیفایده است و باید دانش آموزان باهوش بیشتر به این سمت گرایش پیدا کنند.